Архитектурен дизайн
Създаването на нова сграда е страст на всеки архитект, няма как. Ние също обичаме. Обичаме и да преустройваме за нов живот стари сгради и помещения. Обичаме и всякакви предизвикателства, които създават по-добра, удобна и красива среда.

Една по-добра среда

Всяка сграда е нечия лична крепост, но застроената среда влияе на всички.

Добрата архитектура изпълнява съвестно функциите си – тя е практична, устойчива, красива и без да се натрапва създава добра среда за хората

  • Сградите са неразривно свързани с околното си пространство
  • Съвременната сграда носи на човека преживявания, създава емоции и трябва да отговаря на стремежа към съвремието ни за осъзнато използване на ресурсите
  • Обичаме човешкия мащаб на сградите - създадени от хората за хората

Любими задачи

Колкото сме прехласнати да създаваме нови сгради, точно толкова обожаваме да вдъхваме нов живот на стари постройки и помещения, да променяме функциите им, да комбинираме красотата на техните материали с най-новите третировки. Сградният фонд на населените места е вече доста богат и има много прекрасни постройки, които могат да заживеят нов живот.

Как ще ви помогнем

Анкета за задание

Всяка сграда има предназначение и определена функция. Първото нещо, което трябва заедно да решим, е какво ще има в сградата.

Идейно решение

Всяко задание има много решения. С наша помощ ще получите няколко идеи, от които да си харесате как да бъде разпределено най-удобно и функционално пространството.

Проект и визуализации

След това идва голямото удоволствие – да видим в главите си как ще изглежда бъдещият проект, да го „омесим” в няколко варианта и да ви го представим в най-добрата му версия. Как ще изглежда, какви материали ще подберем за изпълнението му, какви технологии и мерки за енергоефективност и устойчивост ще приложим – това са само част от гъделите на архитектурното проектиране.

Чертежи и проектни материали за одобрение и изпълнение

В повечето случаи архитектът е главният проектант на една сграда. Ние обичаме тази си роля и с радост работим с екипа си за да окомплектоваме пълната документация, нужна за одобрение на проекта и неговото изпълнение.

Какво още

А за интериора помислихте ли?

Приемайки призванието да сме архитекти и дизайнери едновременно мислим за интериора и екстериора на сградите заедно със самия проект. Ако ви е харесал резултатът можем да ви предложим пълно интериорно проектиране.

Стана ли ви интересно?