Изпълнение
Проектите за интериори са хубаво нещо, но как ще се изпълнят е всичко.

Нека го направим

Всеки красив проект за интериор заслужава да бъде изпълнен подобаващо

На вълка му е дебел вратът, защото си върши работата сам. Твърде много пъти сме били разочаровани от резултата от проектите ни, изпълнени от случайни майстори. За нас финалният продукт е най-важен, затова изпълняваме и контролираме как се реализират идеите ни.

  • Заобградили сме се с верни подизпълнители, с които се разбираме с една дума
  • Обичаме да контролираме процесите и да държим на качественото изпълнение
  • Господ е в детайла, затова е важно да е перфектен

Любим процес

Понеже сме гъвкави се стараем да допълваме и подобряваме проектите си във фазата на изпълнението. На обекта възникват всякакви непредвидени ситуации и е важно да бъдат взети правилните решения. Ние обичаме да поемаме отговорност за мнението си – така се наслаждаваме най-много на финалния продукт

Как го правим

Подбираме материалите

Интериорът не е декор и е много важно материалите, с които се изпълнява, да са истински, трайни и безвредни. Хубавите материали създават хубав краен продукт.

Разбираме се със строителите

Довършителните работи, инсталациите и интериорът са неразривно свързани. Ние работим като един голям екип, гонейки главната цел – накрая резултатът да стане любим на всички.

Без компромиси с качеството

Няма как да се получи добър продукт ако не се изпипа. Професионалистите, на които се доверяваме, знаят колко държим на детайлите и работят със същата страст, с която ние проектираме.

Срок и бюджет

Е – ще бъдем честни с Вас – изпълнението на един интериор е сложна и много честно непредсказуема работа. Въпреки това се доверяваме на опита си и правим всичко възможно да се вместим във времевите и финансови рамки.

Какво още

Ще ни срещнете на обекта:

Може би неочаквано за много хора ние често сме на обектите си и следим кое как се прави, решаваме проблеми и отговаряме на въпроси. Понякога носим бира на изпълнителите си, но те си я заслужават. Работата на обекта е точно толкова важна, колкото и проектирането. За да стане.

Стана ли ви интересно?