Интериор на дома
Функционалност. Уют. Красота. Трите качества на дома, от които има нужда всеки човек и които може да постигне, независимо от бюджета си.

Домът - това сте Вие

Как изглежда домът Ви казва повече за Вас от хиляда думи

Всеки дом си има господар, а всеки господар има различно виждане и желания как да изглежда домът му. Ние уважаваме много този неписан закон и в работата си обръщаме най-голямо внимание на най-важното – Вас.

  • Всеки интериор на дом е различен, но е личен
  • В процеса на проектиране най-важният сте Вие
  • Защото това е Вашата крепост

Любими клиенти

Срещите с хората са едно от най-ценните предимства на нашата професия. Всеки от Вас е различен, интересен, носи нови и неочаквани идеи и в работата взаимно се обогатяваме. Проектирането на интериор, който да е лично за Вас, е бавен и понякога трудоемък процес, който обаче накрая винаги се отблагодарява.

Как ще ви помогнем

Мерки от място и планировка

Вземаме си мерки от място, за да сме сигурни, че проектът ще отговаря на реалността. Планировката на помещенията е всъщност решаване на функцията – кое къде ще бъде и как ще е най-удобно.

Визуализации

Създават тримерна представа за новите пространства с мебели, материали, цветове и материи. От вида на лампите до цвета на възглавничката на дивана – получавате реална представа за целия си интериор.

Чертежи

Следва изпълнението на интериора, а като всяка работа и тази има нужда от план и схеми, за да се реализира това, което виждате на картинките. Подове, стени, тавани, детайли, количествени сметки – предоставяме всичко необходимо.

Консултации и помощ при изпълнението

С Вас сме през целия процес на изпълнението – от избора на плочки и завеси до ключовете за осветление. Ще имате много въпроси, а ние сме до Вас, за да Ви помогнем.

Какво още

Организация на изпълнението

Има вероятност да сте зает човек, който не се е занимавал преди със завършване на дома си.

Ще Ви опишем процеса, ще Ви препоръчаме майстори, ще Ви насочим към магазини, ще Ви направим дори ориентировъчен бюджет и времева рамка. А ще сме заедно с Вас и в контрола на изпълнението – от първата плочка докато се нанесете.

Стана ли ви интересно?