Брандиране на интериори
Офисът, фитнесът или просто работното Ви помещение много често имат нужда от нещо съвсем дребно, което да допълни цялостната визия, да създаде точната атмосфера и да изпрати правилното послание. Дали ще е просто надпис, лого, умна мисъл или цяла фонова визия, брандирането на интериорните пространства ги прави по-лични и още по-ефектни.

Къде попаднах?

Брандирането осигурява и визуална комуникация в интериора, помагайки на един гост да се ориентира по-лесно.

Съвременното обществено пространство в сградите е обширно, светло и гостоприемно. Брандирането на стени, витрини и другите елементи от интериора придава индивидуалност и класа.

  • Сложете своето лого или мото в приемното пространство за да посреща клиентите и гостите Ви
  • Филтрирайте погледите към конферентните си зали и офисите без да ограничавате преминаващата светлина
  • Добавете към интериора си важните цитати, които да вдъхновяват и стимулират служителите Ви

Любим завършек

Възможността да вплетем фирмената идентичност в работния интериор, във фоайето, на рецепцията и дори в къта за хранене ни вълнува и дава онзи завършващ детайл, който да сложим най-последно в оформлението на пространството – така то, освен функционално и красиво, става и лично.

Как ще ви помогнем

Анализ на пространството

Заедно с Вас ще определим къде какво е най-подходящо да се брандира, колко да е голямо и в какъв цвят да е, за да се постигне максимален ефект.

Колаж или визуализация

Ако е готов интериорът под формата на снимка и колаж, а ако е нов проект – чрез тримерна визуализация ще Ви покажем как би изглеждал Вашият брандинг.

Размери, подготовка, изработка

Работата ни включва всичко – от идейната, през работната фаза – вземане на размери от място, изработка на елементите на брандирането, до финалния монтаж. Прецизната подготовка предполага отлични резултати.

Монтаж

Работим с много опитни колеги, които могат да нарисуват, фолират, закрепят или залепят всичко върху всичко. Фолио, ПВЦ плоскости, стъкло, метал, дърво – каквото Ви хрумне е възможно да се превърне в новия Ви брандинг.

Какво още можем

Та ние сме архитекти!

Брандингът може да е черешката на тортата в работните пространства, но стои много по-добре, когато сградата и интериорите в нея са помислени и изпълнени със същата страст и умение. За щастие – ние правим и това.

Стана ли ви интересно?