Нетипичен Фитнес Интериор

[vc_row type=“5″ css=“.vc_custom_1463430977937{margin-bottom: 0px !important;}“][vc_column][vc_column_text]

Нетипичен Фитнес Интериор

[/vc_column_text][vc_separator align=“align_left“ style=“shadow“ border_width=“5″][rev_slider_vc alias=“fitness“][info_list position=“top“ icon_color=“#1e73be“ font_size_icon=“24″ connector_color=“#ffffff“ css_info_list=“.vc_custom_1489664973696{margin-left: 10px !important;padding-top: 10px !important;padding-right: 10px !important;padding-bottom: 10px !important;padding-left: 10px !important;}“][info_list_item list_title=“Локация:“ list_icon=“Defaults-map-marker“ title_font_color=“#1e73be“]

София, България

[/info_list_item][info_list_item list_title=“Дата на проекта:“ list_icon=“Defaults-calendar“ title_font_color=“#1e73be“]

м. септември, 2014г

[/info_list_item][info_list_item list_title=“Проект:“ list_icon=“Defaults-pencil“ title_font_color=“#1e73be“]

Проект и реализация © VA Studio

[/info_list_item][/info_list][vc_row_inner][vc_column_inner width=“1/3″][ultimate_info_table design_style=“design06″ color_scheme=“custom“ color_bg_main=“#ffffff“ color_txt_main=“#700c58″ color_bg_highlight=“#600b3e“ package_heading=“Задачата“ icon_type=“selector“ icon=“Defaults-search“ icon_size=“20″ icon_color=“#600b3e“ heading_font_color=“#ffffff“ features_font_color=“#600b3e“ heading_font_style=“font-weight:bold;“]

Функционално и интериорно решение на сутерен, който да се превърне в модерна фитнес зала за функционални тренировки. Трябваше да обособим зона за рецепция и почивка, две зали за упражнения и санитарни възли. И трябваше да не е стандартен фитнес, а да изглежда приятно и стилно от рецепцията до тоалетните.

[/ultimate_info_table][/vc_column_inner][vc_column_inner width=“1/3″][ultimate_info_table design_style=“design06″ color_scheme=“custom“ color_bg_main=“#ffffff“ color_txt_main=“#ffffff“ color_bg_highlight=“#600b3e“ package_heading=“Предизвикателството“ icon_type=“selector“ icon=“Defaults-star-o“ icon_size=“20″ icon_color=“#600b3e“ heading_font_color=“#ffffff“ features_font_color=“#600b3e“ heading_font_style=“font-weight:bold;“]

Най-трудно беше да решим функционално съществуващия сутерен в сграда, която е преустройвана и надстроявана няколко пъти. Искахме да оставим двете зали да използват малкото налични прозорци и в същото време да направим зоната на рецепцията приветлива и светла.

[/ultimate_info_table][/vc_column_inner][vc_column_inner width=“1/3″][ultimate_info_table design_style=“design06″ color_scheme=“custom“ color_bg_main=“#ffffff“ color_txt_main=“#700c58″ color_bg_highlight=“#600b3e“ package_heading=“Нашият Подход“ icon_type=“selector“ icon=“Defaults-lightbulb-o“ icon_size=“20″ icon_color=“#600b3e“ heading_font_color=“#ffffff“ features_font_color=“#600b3e“ heading_font_style=“font-weight:bold;“]

За да предизвикаме трениращите и да събудим у тях желанието за движение използвахме активни цветове и форми, повлияни от стила на фитнеса. Навсякъде, където имаше възможност, вградихме осветление, а всяко помещение потърсихме да има свой, запомнящ се облик.

[/ultimate_info_table][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator color=“custom“ align=“align_left“ border_width=“5″ accent_color=“#600b3e“][vc_column_text]

Резултатът

[/vc_column_text][vc_separator align=“align_left“ border_width=“3″][vc_column_text]

Един ведър и пъстър фитнес център, който от самото влизане вдига адреналина и те готви за интензивно движение. В залата с уредите изписахме стените със стимулиращи думи и фрази, залата за игри е по-спокойна, но отново ведра и приятна, а съблекалните и душовете се превърнаха в ярки и свежи пространства, в които ти е приятно да отдъхнеш след тежката тренировка.

[/vc_column_text][vc_separator align=“align_left“ style=“shadow“ border_width=“5″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=“1/2″][vc_column_text]

Вход

[/vc_column_text][dt_before_after image_1=“15418″ image_2=“15419″][/vc_column][vc_column width=“1/2″][vc_column_text]

Рецепция

[/vc_column_text][dt_before_after image_1=“15416″ image_2=“15417″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

← Проект/ Реализация →

[/vc_column_text][vc_separator align=“align_left“ style=“shadow“ border_width=“5″][vc_empty_space][/vc_column][vc_column][vc_facebook][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Related Posts

Text Widget

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Donec sed odio dui. Etiam porta sem malesuada.

Последни коментари