Обществени интериори
Удобна и приятна за работа и развлечение атмосфера, в която ще искате да се връщате всеки ден.

Работа, спорт и отдих

Местата, където ходите всеки ден и това Ви харесва.

В офиса, фитнеса или лабораторията – където и да прекарвате активната част от деня си, средата около Вас трябва да е красива, функционална и да Ви провокира да си изкарвате добре.

  • Работата в уютна обстановка е удоволствие
  • Приятната работна среда стимулира и привлича
  • Спортът и почивката са органично свързани с работата

Любими клиенти

Нашите клиенти са и наши приятели. Съвместната работа по създаването на един качествен интериор изисква много разговори и опознаване, но най-вече разбиране на работната култура на бъдещите ползватели, как обичат да се трудят и да спортуват, къде си почиват най-добре, какво ги привлича и какво им е удобно.

Как ще ви помогнем

Анкета за задание

Задаваме Ви конкретни въпроси за новото пространство, които освен, че ни описват задачата, Ви провокират да решите как искате да се получи.

Функционално решение

Всяко пространство е ограничено, но бъде ли оползотворено правилно открива неподозирани възможности. Заедно с Вас ще направим планировката така, че да Ви върши най-добра работа.

Визуализации и проекти

Тримерните визуализации дават пълна представа как ще изглеждат пространствата, залите, офисите и общите части. Нагледно ще видите материалите, материите и цветовете, с които да се изпълнят подове, стени, тавани, мебели и декорация. Следва изпълнението на интериора, а като всяка работа и тази има нужда от план и схеми, за да се реализира това, което виждате на картинките. Подове, стени, тавани, детайли, количествени сметки – предоставяме всичко необходимо.

Чертежи, консултации и помощ при изпълнението

С Вас сме през целия процес на изпълнението – от чертежите и количествените сметки, през избора на подови настилки и врати до вида на крушките за осветление. Ще имате много въпроси, а ние сме до Вас, за да Ви помогнем.

Какво още

Организация на изпълнението

Вашият бизнес най-вероятно не е да изграждате интериори. Ще разпишем процесите за Вас, ще Ви препоръчаме изпълнители, ще Ви насочим към магазини, ще Ви направим дори ориентировъчен бюджет и времева рамка. А ще сме заедно с Вас и в контрола на изпълнението – от първата плочка докато се нанесете.

Стана ли ви интересно?